Even wat over ons...

Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. Je kunt meebieden op ruim 500 hotelarrangementen in binnen- en buitenland en meer dan 400 hotels boeken. Sinds 2008 hebben onze ruim 800.000 leden meer dan 5 miljoen hotelovernachtingen geboekt. Per jaar vesturen we 100 miljoen nieuwsbrieven en op Facebook zijn er meer dan 125.000 fans. Service en hospitality vinden we belangrijk: onze klanttevredenheid bedraagt een 8,9!

Historie van Hotelkamerveiling.nl
Hotelkamerveiling.nl is gevestigd in Hoofddorp en opgericht in 2008 door Klaas en zijn zoons Matthijs en Jasper Stekelenburg. In eerste instantie werden er hotelarrangementen geveild voor een drietal hotels: Hotel ’t Paviljoen (Rhenen), Hotel Hesborner Kuckuck (Hallenberg, Duitsland) en Van der Valk Hotel Stromberg (Stromberg, Duitsland). Al snel kwamen er meer hotels bij en tegenwoordig veilt de site hotelarrangementen voor meer dan 400 hotels.

2008 - Vanuit zijn ervaring als hotelier ontstond bij Klaas Stekelenburg het idee om kamers die niet bezet waren in Hotel ’t Paviljoen te gaan veilen op internet. Samen met zijn zoons Matthijs en Jasper Stekelenburg, die ook zijn opgegroeid in de hotelwereld, lanceerde zij samen in februari 2008 de site www.hotelkamerveiling.nl.

2009 - In 2009 neemt Hotelkamerveiling.nl een eerste (parttime) medewerker in dienst. Al snel wordt het team uitgebreid met nog een tweetal collega’s. Het team vestigt zich op de Grebbeberg in Rhenen. Zij werken dagelijks aan naamsbekendheid en uitbreiding van het aanbod op de site. In november start Hotelkamerveiling.nl een eerste samenwerking met een hotelketen: Sandton Hotels. Op vandaag de dag werkt Hotelkamerveiling.nl naar tevredenheid samen met 25 hotelketens.

2010 - In januari 2010 start Hotelkamerveiling.nl een eerste radiocampagne. Hierna volgen er nog meer. In september is het team zo gegroeid, dat het vanaf de Grebbeberg in Rhenen verhuist naar een ruimere locatie in Veenendaal. In december 2010 wordt het online reserveringssysteem gelanceerd. Vanaf dit moment is het mogelijk om een hotelovernachting online te reserveren.

2011 - Op 30 juni 2011 lanceert Hotelkamerveiling.nl haar nieuwe logo! Een enthousiast mannetje staat model voor het gevoel dat een veilingwinnaar heeft, na het winnen van een veiling op onze site. In september 2011 neemt Hotelkamerveiling.nl de website ontwikkeling in eigen beheer. Er wordt een Research & Development team samengesteld.

2012 - In november 2012 verwelkomt Hotelkamerveiling.nl haar 500.000ste lid! Op 14 december 2012 verhuist Hotelkamerveiling.nl naar een nieuwe pand aan Waardgelder 7 in Veenendaal.

2013 - Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan! We zijn trots op en dankbaar voor de inzet van onze 28 betrokken medewerkers en wat wij samen met hen hebben bereikt!

2014 - Ons team van knappe koppen zet zich dagelijks enthousiast in om gasten een onvergetelijke hotelovernachting te laten beleven. Er wordt dan ook hard gewerkt om het aanbod op Hotelkamerveiling.nl nog verder uit te breiden met kwaliteitshotels op wereldse bestemmingen.

2015 - Wij zijn trots dat wij ons 700.000ste lid op onze website hebben mogen verwelkomen! Ons ICT team werkt dagelijks hard aan de ontwikkeling van onze nieuwe platform, welke wij begin 2016 verwachten te lanceren.

2016 - Wij hebben aan het begin van 2016 onze nieuwe website mogen introduceren. Sinds 2008 veilingen wij online hotelarrangementen en onze website was toe aan een update. Met onze hele team werken wij dagelijks hard aan het verder optimaliseren van onze website en het verbeteren van onze service.

2017 - Ook dit jaar zet ons team zich in om je als gast de beste hotelkamers aan te bieden voor de beste prijs. Van een enkele overnachting tot een uitgebreidere hotelvakantie... Op hotelkamerveiling.nl boek je tot 70% goedkoper! Dit jaar introduceren wij een nieuwe optie: heb je geen tijd om mee te bieden? Boek dan direct een hotelkamer! Ontdek ook onze beste deals, wereldwijd... zo boek je de leukste reis voor de beste prijs!

2018 - Op 8 februari 2018 vierden wij ons 10-jarig bestaan: de hele maand februari stond in het teken van ons jubileum met verschillende jubileumacties als een jubileum 10-daagse waarin verschillende leden o.a. hun aankoopbedrag terugkregen. Wij zijn onze meer dan 785.000 leden dan ook dankbaar die ons al die jaren trouw zijn en als ambassadeurs van ons concept fungeren!

2019 - 2019 Gezien de groei van het bedrijf en de wens meer in het economisch centrum van Nederland gevestigd te zijn, verhuist Hotelkamerveiling.nl naar een nieuw en groter kantoorpand in Hoofddorp.

2020 - Er wordt een bijzondere mijlpaal bereikt: de 5 miljoenste boeking in een hotel wordt gerealiseerd! Daarnaast is het aanbod aan hotels in Nederland enorm uitgebreid, omdat veel hotels door de coronacrisis meer kamers beschikbaar kunnen stellen voor jou als onze klant.

2021 - Helaas duurt de coronacrisis langer dan verwacht. Dit is voor onze hotels veelal een bittere pil. Het aanbod hotels is hierdoor nog steeds fors groeiende, omdat de meeste hotels volop ruimte hebben voor extra gasten via Hotelkamerveiling.nl. Eveneens is Hotelkamerveiling.nl dit jaar gestart met een nieuwe categorie arrangementen 'Diner Deals', dit zijn speciale aanbiedingen waar zowel ontbijt als diner zijn inbegrepen (halfpension), veel klanten waarderen deze stap blijkt uit de feedback die wij krijgen!